Steeds meer mensen maken vandaag de dag gebruik van Skype. Met behulp van deze applicatie is het namelijk makkelijk om in contact te komen met personen overal ter wereld. Het is bijvoorbeeld ideaal wanneer je contact wilt hebben met familie in een ander land of met een collega die elders ter wereld zit. Je hoeft elkaar op deze manier niet telefonisch te bellen, maar kunt gaan Skypen. Je hoort elkaar zo niet alleen, maar ziet elkaar ook nog eens. Dit maakt het allemaal een stuk makkelijker. Wanneer jij veelvuldig gebruikmaakt van Skype, vind je het mogelijk vervelend dat je maar één account tegelijkertijd kunt gebruiken. Wil jij gelijktijdig twee Skype-accounts gebruiken? Lees dan snel verder!

Woman Skype Laptop Home Computer Internet

Extra Skype-applicatie installeren

Lang leven handige hacks! Het is namelijk wel degelijk mogelijk om met twee Skype-accounts gelijktijdig ingelogd te zijn. Hiervoor is namelijk een handig trucje en die geven wij je hier prijs. Je hoeft alleen maar een extra applicatie van het programma te installeren. Dit doe je door de Windows-toets linksonder op je toetsenbord en de letter ‘R’ gelijktijdig in te drukken. Vervolgens opent een venster waar jij ‘%programfiles(x86)%skype/phone’ intypt. Krijg je een foutmelding? Probeer dan eens ‘%programfiles%/skype/phone’ in te typen en druk op uitvoeren. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op Skype en selecteer ‘Kopiëren naar à Bureaublad (snelkoppeling maken)’. Ga nu naar de snelkoppeling op je Bureaublad, klik hier met de rechtermuisknop op en selecteer ‘eigenschappen’. Vul tot slot in het veld ‘Doel’ de tekst ‘/secundary’ toe aan het einde van datgene wat er al staat. Als laatste klik je op ‘OK’ en klaar is Kees. Wanneer je vanaf nu twee keer klikt op het Skype-icoon, opent er een nieuw exemplaar van Skype en kun je dus twee accounts tegelijkertijd gebruiken. Op deze manier kun jij zakelijk en privé dus goed gescheiden houden.

Meer websitebezoekers dankzij Skype

Wil jij meer websitebezoekers op je tech blog? Dan is het een idee om handige hacks rond skype op te sporen en hierover te gaan schrijven. Doordat vrijwel iedereen deze applicatie tegenwoordig gebruikt, is er genoeg over te vinden. Mensen gaan er zelfs speciaal voor naar op zoek. Wanneer jij allemaal handige hacks op je site hebt staan, krijg je ongetwijfeld meer websitebezoekers. Heb jij net een nieuwe site gebouwd en zoek je nog websiteverkeer? Dan kun je verkeer kopen voor je website om direct een goede start te maken en veel bezoekers te krijgen. Zo komen er vast en zeker meer bezoekers naar jouw website. Wanneer ze er eenmaal geweest zijn en nuttige informatie lezen, komen ze ongetwijfeld nogmaals terug. En als je geluk hebt, wijzen ze zelfs anderen op jou website.

Deal Cup Coffee Shop Drinks Business Online