Maak jij regelmatig gebruik van Windows Live Messenger? Dan is het natuurlijk ideaal wanneer jij precies weet wat je hier allemaal mee kunt.

De kans bestaat echter dat je dit nog niet allemaal weet. Op de homepage las je al over hoe jij je opgeslagen Windowns Messenger-conversaties kunt vinden. Een leuk begin, maar er is nog veel meer waar jij waarschijnlijk (nog) niet van op de hoogte bent. Je kunt namelijk meer uit Windows Live Messenger halen dan je denkt. Wil jij het maximale uit Windows Live Messenger halen? Lees dan snel verder. Wij hebben namelijk een aantal handige tips en tricks voor je op een rijtje gezet.

Koppel Messenger met sociale netwerken

Wanneer jij veel actief bent op sociale netwerken, wil je deze waarschijnlijk makkelijk kunnen beheren. Wist jij dat jij jouw sociale netwerken kunt koppelen aan Windows Live Messenger? Waarschijnlijk niet. De updates die op de sociale media plaatsvinden, worden door het koppelen met sociale netwerken namelijk ook op het dashboard van Windows Live Messenger getoond. Hierdoor hoef jij dus niet telkens meer speciaal naar de verschillende sites of applicaties van de sociale netwerken. Het koppelen is vrij eenvoudig. Klik rechts onderin op ‘toevoegen’ en klik daarna op het betreffende netwerk. Wanneer deze niet getoond wordt, kun je deze zelf toevoegen. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord en de koppeling is gemaakt.

Geluiden aan personen koppelen

Wil jij aan de hand van een geluidje kunnen horen wie er online komt op Windows Live Messenger? Dat kan! Je kunt namelijk geluiden aan personen koppelen. Hierdoor hoef jij niet constant je tech blog te verlaten om te kijken of de juiste persoon inmiddels al online is. Je voegt een geluid toe aan een persoon door met de rechtermuisknop op de naam van een contactpersoon te klikken. Kies daarna voor ‘Geluiden kiezen’. Vervolgens geef je aan wanneer je het geluid wilt horen en selecteer je het gewenste geluid. Vervolgens klik je op ‘gereed’. O ja, vergeet geen vinkje te zetten bij het in- en uitfaden.

Bloggen over Windows Live Messenger

Windowns Live Messenger wordt vandaag de dag nog regelmatig gebruikt. Heb jij een website gebouwd die moet gaan over dit onderwerp? Dan is enige research wel van belang. Zeker wanneer jij veel websitebezoekers wilt hebben. Om meer bekendheid te krijgen, kun je ook websiteverkeer kopen. Ben jij een arme student? Koop dan goedkoop websiteverkeer. Je krijgt hierdoor zeker weten meer bezoekers op jouw website, dus het is de investering zeker waard.