Veel mensen hebben slechts één mailadres waarmee zij inloggen op Windows Live Messenger. In dat geval is er natuurlijk niets aan de hand. Maar wat als je twee emailadressen hebt en hier gelijktijdig mee actief wilt zijn op Windows Live Messenger. De meeste mensen denken dat dit niet mogelijk is en schakelen daardoor regelmatig tussen de twee accounts. Dit is echter een verkeerde gedachte. Met behulp van een handige hack is het namelijk wel degelijk mogelijk om meerdere Windows Live Messengers gelijktijdig te gebruiken. Ben jij benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan vooral verder.

Geen apart programma

Waar je bij de meeste hacks een apart programma moet gebruiken, is dit bij deze hack niet het geval. Je kunt namelijk hetzelfde programma gebruiken om gelijktijdig ingelogd te zijn met twee Windows Live Messenger-accounts. Bijzonder handig natuurlijk wanneer er iemand bij je is die ook even snel op MSN wil kijken of wanneer jij een apart mailadres gebruikt om je zakelijke leven van je privéleven gescheiden te houden.

Hoe werkt de hack?

Om met meerder accounts gelijk ingelogd te kunnen zijn, ga je op je computer naar uitvoeren. De makkelijkste manier om hier te komen is door het ‘Windows-icoontje’ links onder op je toetsenbord tegelijkertijd met de letter ‘R’ in te drukken. Typ vervolgens in het zoekveld ‘Regedit’ en druk op enter. Ga vervolgens naar ‘HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/WindowsLive/Messenger’. Vervolgens klik je met je rechtermuisknop in het rechtervenster en ga je naar ‘nieuw’. Klik hier vervolgens op ‘DWORD (32bits) Waarde’ en geef deze nieuwe DWOD-sleutel de naam ‘MultipleInstances’. Gelukt? Klik dan nu met je rechtermuisknop op deze sleutel en selecteer vervolgens ‘bewerken’. Geef de sleutel de waarde 1 en klik op OK. Wanneer je alles goed hebt gedaan, kun je nu meerdere schermen van Windows Live Messenger gelijktijdig openen.

Tech blog over Windows Live Messenger

Wil jij meer te weten komen over hacks voor Windows Live Messenger? Dan kun je op het internet gaan zoeken natuurlijk. Het is echter ook een mogelijkheid om zelf een tech blog te beginnen. Op deze manier leer je niet alleen zelf meer over dit onderwerp, maar help je ook anderen. Wanneer je goed en vaak blogt, komen er steeds meer websitebezoekers. Het websiteverkeer op je tech blog stijgt dan stukje bij beetje. Vind jij dat er nog niet genoeg mensen naar je site komen? Dan kun je natuurlijk ook verkeer voor je website komen. Hierdoor scoor je beter in de zoekmachines, waardoor de kans groot is dat meer mensen de weg naar jouw site weten te vinden.